Advertentie plaatsen

Het Zonnepaleis

Alles op het gebied van;   Zon, Warmte, Water, Gezondheid & Beweging

Het Zonnepaleis adviseert, verkoopt, installeert en onderhoud al sinds 1981 door geheel Nederland alles op het gebied van Zonnebanken, Infrarood sauna's,  Spa,s  Whirlpools, Hottubs, Fitness apparatuur, Zwembaden en nog veel meer. Wij Adviseren leveren hoogwaardige producten van uitsluitend kwaliteitsmerken uit ons brede assortiment. Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires die voor het gebruik en onderhoud van al onze producten nodig zijn.

Voor meer informatie, specificaties en prijzen kunt u ook onze  webshop  bezoeken. Wat tegenwoordig vaak niet meer zo vanzelfsprekend is;  Adviseren wij u toch veel liever persoonlijk in onze showroom over al onze diensten, producten en mogelijkheden. U vindt hier een overzicht van onze producten zoals zonnebanken, zonnehemels, FIR infraroodsauna’s,  traditionele sauna’s, collageen en vitamine D3 systemen, zonnebanklampen, fitness en bewegingsapparatuur, spa’s, whirlpools en hottubs, zwembaden en zwemspa’s en nog veel meer.

Naast een gezonde voeding is regelmatig gebruik van wellness producten een geweldig middel om fit, actief en gezond te blijven. De geneeskundige en therapeutische werking van onze producten is zelfs wetenschappelijk bewezen. Wij leveren dan ook vele producten die belangrijk zijn voor een gezond lichaam. Zo leveren wij bijvoorbeeld Fir infrarood sauna,s   die een weldaad zijn voor het menselijk  lichaam. Ook zijn al onze zonnebanken verkrijgbaar met UV, Collageen of Collatan lampen voor de opbouw van Elastine en vitamine D3 vormen in uw lichaam.  Onze eigen technische dienst zorgt er ook voor dat alle apparatuur vakkundig bij u thuis of op de gewenste plek word geïnstalleerd en indien nodig zullen wij ook de service en het onderhoud op locatie voor u uitvoeren.

Vanzelfsprekend kunt u voor al uw vragen en of informatie ook onze showroom bezoeken welke dagelijks geopend is.   Zie contact.

Het Zonnepaleis

0318-485029
Barneveldseweg 35, 6741 CR Lunteren, Nederland

Website van dit bedrijf

0 resultaten van Het Zonnepaleis uit Lunteren, Nederland
Verfijn de zoekresultaten

Zoekformulier legen
 

Prijs

 

Conditie
Aangeboden / gezochtZoekformulier legen

Verfijn de zoekresultaten

Lijst Raster

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?